Η Εταιρία

Ποιοι Είμαστε ;

Ηεταιρία AgroFeed Ε.Π.Ε. αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο των ζωοτροφών και συμπληρωμάτων ζωοτροφών. Από την ίδρυση της το 2006 ως και σήμερα έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση της στην αγορά, διαθέτοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, το οποίο αποτελεί και το βασικό ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

Η Αgrofeed ξεκίνησε αρχικά ως εμπορική επιχείρηση, με εξαγωγικό κυρίως προσανατολισμό. Βασικοί πελάτες της εταιρίας είναι εμπορικά μαγαζιά και χονδρέμποροι τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 15 χώρες ανά τον κόσμο.

Ακολουθώντας μια έντονα αναπτυξιακή στρατηγική, η επιχείρηση πέρασε στην παραγωγική δραστηριότητα, επενδύοντας σε σύγχρονο παραγωγικό εξοπλισμό, με βασικό παραγόμενο προϊόν τις πλάκες λήξεως. Το 2015 λειτούργησε και μια νέα πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής πλακών λήξεως και η επιχείρηση μετεγκαταστάθηκε στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην συμμαχική Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Στόχος της εταιρίας είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, σχεδιασμένα να ικανοποιήσουν τα υψηλότερα ποιοτικά standards της ελληνικής και διεθνούς αγοράς.

Τα στελέχη της Agrofeed, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των ζωοτροφών, θέτουν ως πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση του πελάτη και τη δημιουργία σταθερών και μακροχρόνιων συνεργασιών.

Κτηνοτροφικα Γαλατα
Ισορροπιστες

Αιγοπροβάτων, Αγελάδων, Μόσχων, Κοτόπουλα, Χοίροι.

Πλάκες Λείξεως

Ιδανικά προϊόντα για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του οργανισμού σε χρήσιμα συστατικά.

Πρώτες ύλες

Η εταιρία δίνατε να εξυπηρετήσει και ανάγκες για πρώτες ύλες ζωοτροφών όπως, Αμινοξέα Καροφύλλη Κόκκινη, Καροφύλλη Κίτρινη, Φωσφορικό Μονασβέστιο, Διττανθρακική Σόδα, Αλάτι.